fredag 11 augusti 2017

Förberedelse inför den sista 9:e terminen

Hej på er mina damer och herrar, och alla som följer eller ögnar igenom min blogg ! Jag vill upplysa er om att jag påbörjar sista terminen på juristprogrammet i mitt liv !!! Mina emotioner fylls av glädje och jag känner mig belåten på samma tiden stolt över mig själv att jag har kommit så långt fram i mina studier! Bara känsloyttringar jag har !!! Wow!

På tal om vill jag meddela er att jag även har klarat IP.rättens omtentamen fast inte från den första gången utan genom en lång kedja som bestått av klagomål till olika instanser. Det var jag tvungen att göra emedan kursens examinator var principiell i en fråga som jag lyckades bevisa senare att hon inte hade rätt i den. Men, hur som helst den är över och nu ska jag bara koncentrera mig på examensarbetet. Just det, glömde säga om en "svans" nämligen ett ämne jag har kvar till och det är Allmän rättslära. En av de svåraste ämnena jag hade.

Uppsatsen kommer jag skriva inom offentligrätt, närmare bestämt inom migrationsrätt. Mitt ämne låter så här: "Den nya tillfälliga lagen begränsar möjlighet för flyktingbarn att återförenas med sina familjer".
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar